ASSESSOR IMMOBILIARI, EL TEU ASSESSOR PERSONAL

A Homim t’acompanyem en tots els detalls perquè prenguis la millor decisió en la compra o la venda del teu habitatge. Els nostres experts t’ajudaran a canalitzar la càrrega emocional d’un procés que pot suposar un canvi important a la teva vida.

EL MÈTODE HOMIM

A Homim sabem que comprar o vendre un habitatge no és fàcil, per això donem importància al nostre servei d’assistència personal de compres immobiliàries. És una nova forma d’assistència en què els nostres experts t’acompanyaran durant tot el procés de compra o de venda amb la finalitat de garantir que s’adapti tant als teus desitjos com a la teva situació personal.

Amb el mètode Homim treballarem estretament amb tu mitjançant entrevistes personalitzades en què identificarem les millors solucions a mida per a cada situació.

L’assessorament immobiliari va molt més enllà dels metres quadrats, implica una escolta activa de cada client per comprendre les necessitats, desitjos i il·lusions, així com un compromís i implicació veritables amb cada client.

DES DE L’ÒPTICA DEL VENEDOR

Vendre un habitatge no és una decisió fàcil, ja que implica deixar enrere part de la nostra història i del nostre llegat. Els nostres assessors immobiliaris t’ajudaran a canalitzar les emocions durant tot el procés per poder analitzar fredament les millors possibilitats de venda. Així mateix, reforçaran la teva visió per entendre el mercat immobiliari i et desvelaran totes les possibilitats de la teva propietat.

Els nostres assessors s’encarregaran de proporcionar-te el procés de venda ideal de la teva propietat en què et sentis 100 % còmode i acompanyat sense ressentir-te ni tenir dubtes durant el procés. Traurem el màxim partit de la propietat perquè sempre localitzem el millor comprador possible.

Contacto
Desde la óptica del vendedor
Desde la óptica del comprador

DES DE L’ÒPTICA DEL COMPRADOR

En ocasions, per prendre la decisió d’invertir i comprar un habitatge, necessitem connectar amb les emocions i experiències que podrem arribar a viure en una propietat. Els nostres assessors immobiliaris t’ajudaran a albirar com serà el teu futur a l’habitatge nou i a prendre la millor decisió a l’hora de triar una nova llar.

Et convidem a ser part d’aquesta experiència, perquè a Homim oferim «solucions immobiliàries amb ànima».

Contacto
Desde la óptica del comprador